Kokonaisvaltaista hoitoa

ihon, mielen ja kehon tarpeet huomioiden.

Hieronnat

Hieronnat

Lämminkivihieronta

Kiviterapia on kokonaisvaltainen hoito, jossa käytetään laava- ja sedimenttikivilajeja joko lämmitettynä tai viilennettynä. Hoidossa käytetään erilaisia hierontatekniikoita rentouttamaan koko keho syvällisesti.

Kivien lämmittävillä ja viilentävillä vaikutuksilla vahvistetaan ja syvennetään hieronnan kykyä poistaa jännityksiä ja vähentää stressiä sekä tasapainottaa tukkeutuneita tai ylikierroksilla käyviä energioita.

Katso hinnasto

Intialainen marmahieronta

Intialainen marmahieronta perustuu ayurvedan oppeihin hoitaa ihmistä. Marmat ovat eräänlaisia energiapisteitä keholla, ja niiden käsittelyllä tasapainotetaan ja avataan kehon energioiden kulkua. Marmat tasapainottavat kehon doshia (vata, pitta, kapha) ja stimuloivat verenkiertoa, lymfakiertoa ja hermoston toimintaa.

Marmapisteet ovat yhteydessä toisiinsa energiavirtojen kautta ja käsittelyssä keskitytään juuri näihin ratoihin ja energiapisteisiin. Hoidossa käsitellään koko keho ja kasvot kevyesti yksilöllisesti valitun öljyn kanssa.

Katso hinnasto

Aromaterapia

Aromaterapiassa yhdistyy lymfaattinen hieronta ja eteeristen öljyjen rentouttavat sekä tasapainottavat vaikutukset. Lymfaattinen hieronta vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja poistaa kuona-aineita. Käytettävät eteeristen öljyt valitaan yksilöllisesti haastattelun perusteella.

Hoitomahdollisuudet ovat hyvin laajat, esim. rentoutuminen, kuonan poisto, energian lisääminen, selluliitti, immuniteetin lisääminen, lihasten relaksoiminen, hormonaalinen tasapainotus jne. Hoidossa käsitellään koko keho, myös kasvot ja jalkaterät.

Katso hinnasto

Craniosacral-terapia

Lääkäri-osteopaatti John Upledger kehitti 1970-luvun loppupuolella kraniaaliosteopatian pohjalta kokonaisvaltaisen, turvallisen ja pehmeän manuaalisen terapian, jossa tuetaan kehon itsekorjautumismekanismia. Dr. Upleder antoi tälle hoidolle nimeksi CranioSacral Therapy kraniosakraaliterapia (CST). CST:llä vaikutetaan kraniosakraalijärjestelmään, jonka tehtävä on suojata aivoja ja selkäydintä sekä avustaa aivo-selkäydinnestekiertoa. Hoito tasapainottaa sekä keskus- että autonomista hermostoa ja vähentää niihin kohdistuvaa negatiivista kuormitusta. Hoitomuodolla pyritään paikallistamaan kehon ongelmakohdat ja vapauttamaan jännitys hyvin kevyellä mobilisaatiolla.

Niveliä tai nikamia ei naksautella. Hoito rentouttaa, lievittää stressiä sekä jännitystiloja, vahvistaa immuniteettiä ja helpottaa kroonisia kiputiloja.

CranioSacral-terapia hoitomuodolla pyritään paikallistamaan kehon ongelmakohdat ja vapauttamaan jännitys hyvin kevyellä mobilisaatiolla.

Katso hinnasto

Moderni vyöhyketerapia

Modernissa vyöhyketerapiassa vahvistetaan kehon omaa immuunipuolustusta. Hoito on rentouttava, yksilöitettynä asiakkaan tarpeisiin. Vyöhyketerapiassa painellaan jalkapohjista elinheijastepisteitä sekä hierotaan hellästi eri vyöhykeratoja kehossamme.

Vyöhyketerapia on tuhansia vuosia vanha hoitomenetelmä, josta on saatu apua niin migreenin ja stressin hoidossa kuin erilaisissa kehokivuissa.

Hoito sopii myös täydelliseksi rentoutushoidoksi.

Katso hinnasto

Reiki

Reiki tarkoittaa suomeksi elämänenergiaa. Reiki on vanha hoitomuoto, jonka kehitti Mikao Usui 1900-luvun alkupuolella Japanissa. Reikin avulla meissä virtaava energia aktivoituu ja antaa energiaa arkielämään. Hoidossa hoidettava saa hoitajan kautta energiaa, joka vahvistaa kehon immuniteettia ja tukee paranemisprosesseja.

Katso hinnasto

Helmi hetki

Aasialainen selän, hartioiden ja pään hieronta. Voimakkain hierontamme avaa jumiset lihakset ja rentouttaa kokonaisvaltaisesti.

Katso hinnasto

Na-plai-hoito

Na-plai -hoidossa käytetään yrttinyyttejä sekä ruusupuuta ja appelsiiniä sisältäviä luonnonöljyjä. Hoito sisältää selän, hartioiden, kasvojen ja päänahan hieronnan.

Katso hinnasto

© Copyright 2017 | Kasvohoito Helsinki | Sokerointi Helsinki | Ripsien pidennykset | Dermalogica