Kasvohoito Helsinki

ihon, mielen ja kehon tarpeet huomioiden.

Kasvohoito Helsinki Dermalogican tuotteilla

Kasvohoidot

Dermalogican tuotteilla

Kasvohoito Helsinki - Kasvohoito räätäloidään joka kerta ihon, kehon ja mielen mukaan. Dermalogica kasvohoitoon kuuluu face mapping-ihoanalyysi, jonka pohjalta hoito suunnitellaan. Kasvohoidot aloitetaan puhdistamalla iho, jonka jälkeen tehdään face mapping. Kaikkiin kasvohoitoihin sisältyy kuorinta, tehoaineet ja naamio, jonka aikana hierotaan hartiat sekä seerumit ja voiteet loppuun. Lisäksi asiakas on valinnut 1-4 terapiaa, jotka voivat olla kasvojen, päänahan, käsien tai jalkojen hieronta, ihonpuhdistus (2 terapiaa), ultraäänipuhditus, tai tehoaineiden imeytys ultraäänellä. Tietysti suosittelemme iholle sopivat terapiat/tuotteet niin hoitoihin kuin kotiinkin.

Dermalogica on johtava ammattituotesarja, joka pohjaa koulutukseen, innovaatioihin, ammattimaisuuteen ja tietysti tuloksiin ihon terveyden kautta.

Katso hinnasto

Luonnonmukainen kasvohoito

Luonnonmukaisissa kasvohoidoissa käytetään Providan tuotteita, luonnon savia, marjauutteita ja aromaterapiaa yhdistellen ihosi tarpeiden mukaan.

Provida naturkosmetik tuotteet ovat puhtaita, hellävaraisia ja kokonaisvaltaisesti hoitavia ihonhoitotuotteita. Provida yhdistää modernin ihonhoidon ja yrttien sekä kasvien ikivanhan lääkinnällisen tietotaidon.

Tuotteet eivät sisällä synteettisiä tai luontaisen kaltaisia (nature identical) säilöntäaineita, mineraaliöljyjä, synteettisiä väriaineita tai hajusteita eikä silikoneja.

Ota yhteyttä ja tule ihanaan ja laadukkaaseen kasvohoitoomme.

© Copyright 2017 | Kasvohoito Helsinki | Sokerointi Helsinki | Ripsien pidennykset | Dermalogica