Kasvohoito Helsinki

ihon, mielen ja kehon tarpeet huomioiden.

Kasvohoito Helsinki Dermalogican tuotteilla

Kasvohoidot

Kasvohoito Helsinki ja Dermalogica

Kasvohoito Helsinki - Kasvohoito räätäloidään joka kerta ihon, kehon ja mielen mukaan. Dermalogica kasvohoitoon kuuluu face mapping-ihoanalyysi, jonka pohjalta hoito suunnitellaan. Kasvohoidot aloitetaan puhdistamalla iho, jonka jälkeen tehdään face mapping. Kaikkiin kasvohoitoihin sisältyy kuorinta, tehoaineet ja naamio, jonka aikana hierotaan hartiat sekä seerumit ja voiteet loppuun. Lisäksi asiakas on valinnut 1-4 terapiaa, jotka voivat olla kasvojen, päänahan, käsien tai jalkojen hieronta, ihonpuhdistus (2 terapiaa), ultraäänipuhditus, tai tehoaineiden imeytys ultraäänellä. Tietysti suosittelemme iholle sopivat terapiat/tuotteet niin hoitoihin kuin kotiinkin.

Dermalogica on johtava ammattituotesarja, joka pohjaa koulutukseen, innovaatioihin, ammattimaisuuteen ja tietysti tuloksiin ihon terveyden kautta.

Katso hinnasto »

Luonnonmukainen EKOPHARMA-kasvohoito

EKOPHARMA on kotimainen ammattikosmetiikkasarja, jossa käytetään kotimaisia lähituotettuja raaka-aineita. Olemme valinneet tuotteidemme aktiiviaineiksi kotimaisia marjoja ja kasviuutteita, joihin sarjan teho perustuu. Marjoilla on monia erinomaisia vaikutuksia ihon ja hiusten hoidossa: ne ovat luonnollisen kauneuden salaisuus. Niiden avulla on kehitetty tehokas ja hyvin siedetty luonnonkosmetiikan ihonhoitosarja herkkäihoisille.

Kaikki EKOPHARMA-tuotteet valmistetaan alusta loppuun Suomessa suomalaiselle iholle. Käytämme tuotteissamme ammattitasoisia vaikuttavia raaka-aineita, joilla on tutkittuja vaikutuksia ihonhoidossa. EKOPHARMAn kulmakivinä ovat tuotteiden hyvä siedettävyys ja erinomainen hoitoteho, nämä ovat pohjana sekä raaka-ainevalinnoillemme että tuotekehitykselle. Tuotteet eivät sisällä mineraaliöljyjä tai sen johdannaisia, sulfaatteja eivätkä keinotekoisia hajusteita. Tuotteidemme säilyvyyttä edistävät aineet ovat luonnollisia ja hellävaraisia.

EKOPHARMA-tuotteille on myönnetty suomalainen FI-Natura -luonnonkosmetiikkasertifikaatti, joka takaa tuotteiden korkean laadun. EKOPHARMA-tuotteiden raaka-aineiden luomuprosentti on tyypillisesti 60–100% ja raaka-aineista luonnollista alkuperää on 95–100%.

 

fi-naturaAnimalian myöntämä Leaping Bunny -tunnus on osoitus sitoutumisesta eläinkokeettomaan kosmetiikkaan. Kaikki EKOPHARMAN ihonhoitotuotteet sopivat myös vegaaneille.

 

fi-naturaEKOPHARMAn tuotteissa on avainlipputunnus osoituksena korkeasta kotimaisuusasteesta. Tuotteet kehitetään, valmistetaan ja pakataan Helsingissä, josta ne lähetetään jälleenmyyjille suoraan ilman välikäsiä.

Kasvohoito Helsinki - Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä ja tule ihanaan ja laadukkaaseen kasvohoitoomme.

Tutustu myös muihin tuotteisiin ja palveluihimme: Ripsien pidennykset | Sokerointi

© Copyright 2017 | Kasvohoito Helsinki | Sokerointi Helsinki | Ripsien pidennykset | Dermalogica