Kokonaisvaltaista hoitoa

ihon, mielen ja kehon tarpeet huomioiden.

Miehet

MiehetTavoitteenamme on räätälöidä hoidot ihmisen mukaan, ei sukupuolen. Kaikki hoidot ovat myös miehille. Meillä on alustavasti miehille suunniteltuja hoitoja, kuten Skin Fitness -ihonhoidot ja Double Heaven for Men -Hyvänolonpaketti, mutta nekin suunnitellaan Face Mapping-ihoanalyysin ja toiveiden mukaan yksilöllisesti jokaiselle sopivaksi. Vaikka lahjakortteja miehille paljon annetaankin, yhä useammin miehet hakeutuvat oma-aloitteisesti ihonhoitoon, sokerointiin tai vaikkapa kuumakivihierontaan.

Hoitoja miehille

Dermalogica Skin Fitness for Men -ihonhoidoissa saat avun niin epäpuhtaalle kuin kuivalle ja karheallekin iholle. Stressin, ympäristön sekä parranajon herkistämä iho vaatii hellävaraiset mutta tehokkaat hoidot sekä tuotteet. Ihonhoidon yhteydessä saat tärkeää tietoa ihostasi sekä keinot hoitaa sitä parhaalla mahdollisella tavalla. Dermalogican Shave -miesten linja on ensimmäinen täysin yksilöllistetty parranajosarja, joka takaa tarkan ajon lisäksi myös terveen ihon.

Double Heaven for Men käsittää Skin Fitness -ihonhoidon sekä käsi- ja jalkahoidon samanaikaisesti kahden ihoterapeutin tekemänä. Hoidossa rentoutuminen tuplantuu ja saat maksimaalisen hyödyn koko ajasta.

Sokerointi on kätevä tapa päästä eroon häiritsevistä ihokarvoista. Sen avulla voi poistaa ylimääräiset karvat selästä, rinnasta tai vaikkapa siistiä rehottavat kulmakarvat. Sokerointi ottaa karvat juurineen, ärsyttämättä kuitenkaan ihoa. Karva kasvaa takaisin hitaammin, sängettä ja ohentuu säännöllisen sokeroinnin myötä.

Katso hinnastomme

© Copyright 2017 | Kasvohoito Helsinki | Sokerointi Helsinki | Ripsien pidennykset | Dermalogica