Ripsien pidennykset

ihon, mielen ja kehon tarpeet huomioiden.

Tyylikkäät ja näyttävät ripsien pidennykset

Ripsien pidennykset Helsingissä keskustassa toteuttaa Senses Skin Care Center ammattitaidolla. Ripsien pidennykset toteutetaan siten, että asiakkaan omiin ripsiin liimataan ripsikuituja. Kuiduilla saadaan näyttävä ja pysyvä lopputulos ilman ripsiväriä. Kuidut kiinnitetään ripsien pidennyksiin tarkoitetulla liimalla, joista löytyy myös herkkäsilmäisille omansa. Meiltä löytyy niin klassiset kuin volyymiripsienpidennyksetkin.

Klassiset ripsien pidennykset

Klassisissa pidennyksissä käytetään yksittäisiä ripsikuituja, eli jokaiseen asiakkaan omaan ripseen liimataan yksi ripsikuitu. Ripsikuitujen kaarevuuksia, pituuksia ja paksuuksia löytyy monia erilaisia. Tämä takaa sen, että kaikki asiakkaat saavat mieleisensä ripsien pidennykset.

Klassisten pidennyksien ensilaittoon varattava aika on 1,5-2 tuntia. Aika on asiakaskohtainen, riippuen omien ripsien lukumäärästä. Huoltoon varattava aika on 45 min – 1,5 tuntia riippuen siitä, milloin asiakas hakeutuu huoltoon. 30 minuutin pikahuollot ovat myös mahdollisia. Pidennykset pysyvät siisteinä 3-4 vkoa, omasta ripsisyklistä riippuen.

Näyttävät volyymiripset

Volyymiripsissä käytetään uutta tekniikkaa, missä yhden kuidun sijasta yhteen omaan ripseen liimataan kuituviuhka. Yksi viuhka sisältää 2-5 kuitua. Menetelmä ei rasita omia ripsiä enempää kuin klassiset pidennykset, sillä viuhkassa käytettävät kuidut ovat huomattavasti ohuemmat. Volyymiripsikuidut tuntuvat ohuemmille, kevyemmille sekä joustavammille verrattuna klassisiin ripsikuituihin.

Volyymiripsistä saadaan aikaan näyttävämmät ja tuuheammat kuin klassisista pidennyksistä, mutta myös hyvin luonnolliset aina asiakkaan omien toivomusten mukaan. Volyymikuituja löytyy kahta eri kaarevuutta ja paksuutta sekä useaa eri pituutta. Volyymiripset pysyvät monesti pidempään siistin näköisinä, täten huoltoväli pidentyy. Sopiva huoltoväli voi olla 4-5 vkoa, asiakkaasta riippuen.

Volyymiripsien ensilaittoon menee hiukan pidempään klassisiin verrattuna, 2-2,5 tuntia. Huoltoon varattava aika on näin ollen myös hiukan pidempi 1 h – 1,5 h.

Ripsien pidennykset - hoito-ohjeet

Ripsien pidennyksiä ei saa kastella vähintään 24 h sisällä ensilaitosta tai huollosta. Ylimääräistä hikoilua ja saunomista on myös hyvä välttää vuorokauden ajan laitosta.

Pidennyksien kanssa ei saa käyttää öljypohjaisia meikinpoistoaineita tai meikkejä. Meiltä löytyy seuraavat ripsiystävälliset tuotteet Dermalogican Soothing eye make-up remover sekä Jane Iredalen yksittäispakatut Do the I -puhdistuspuikot

Hankaus ja muu mekaaninen rasitus voivat irrottaa pidennyksiä. Käsittele ripsiä mahdollisimman hellävaraisesti.

Ripsivärin tai ripsientaivuttimien käyttö ei ole tarpeellista ripsienpidennysten kanssa. Ripsien pidennykset on hyvä harjata päivittäin ripsiharjalla sekä poistaa silmämeikki huolellisesti ihan ripsen tyvestä.

Ripsien pidennykset Helsingissä - varaa aika!

Ota yhteyttä ja hanki laadukkaat ripsien pidennykset Senses Scin Care Centeristä!

Katso hinnasto »  

Nettiajanvaraukseen »

Tutustu myös palveluihimme: Kasvohoito | Sokerointi

© Copyright 2017 | Kasvohoito Helsinki | Sokerointi Helsinki | Ripsien pidennykset | Dermalogica